Exofinland Oy:n tiimi

Ville Karjalainen
Toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja
Insinööri, YAMK

Ville on ehdottomasti johtavia exoskeleton asiantuntijoita Suomessa. Hän tuntee markkinoilla olevat tuotteet, käyttäjäkunnan tarpeet ja yhdistää nämä aidoiksi hyödyksi asiakkaalle. Ville vastaa Exofinlandin tuotevalikoimasta, palvelutuotannosta, myynnistä ja hallinnosta.

Jukka Lanu
Hallituksen jäsen
Insinööri, AMK

Jukka on omituinen höpöttäjä, joka on jotenkin kummassa ajautunut tähän juttuun mukaan. Hän kuitenkin ymmärtää nopeasti asiakkaiden ongelmat ja löytää niihin ratkaisut. Hallitustyöskentelyssä Jukka tuo käytännön osaamista myyntiin ja markkinointiin, toimii tottuneesti B2B myynnissä ja hahmottaa liiketoiminnan isojakin siveltimen vetoja.

Ville Pahlsten
Hallituksen jäsen
Insinööri, YAMK

Ville on käytännön asioiden velho, joka saa tehdyksi ihan mitä vaan, myös silloin kun muut ei saa mitään aikaan. Jos ei jaksa enää miettiä, että ”mitäköhän nyt pitäis tehdä”, kannattaa kysyä Villeltä. Hallituksessa hän sujuvasti varmistaa, ettei nyt ihan ajeta tätä firmaa päin puuta.

Exofinland Oy:n tarina

Kaikki alkoi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta, jossa koko Exofinlandin tiimi oli samaan aikaan kollegoina. Työssään Villet ajautuivat tekemisiin robotiikan sekä uusimpien teknologioiden kanssa. Tästä Ville K sai vuonna 2018 kipinän tutkia tarkemmin robotiikan mahdollisuuksia logistiikassa myöhemmin Logyn palkitsemassa YAMK-opinnäytetyössään. Opinnäytetyössään Ville sai ensikosketuksen näihin ”puettaviin robotteihin” eli exoskeletoneihin. Tosin aluksi Exofinlandin perustajat pitivät niitä ”ihme häkkyröinä, joilla ei ole mitään tulevaisuutta käytännön työelämässä”…

Yrityskentässä exoskeletonien mahdollisuudet kuitenkin herätti suurta kiinnostusta ja Villet alkoivat saada niistä kyselyjä. Eri laitevalmistajia kartoittaessaan ja erilaisiin ratkaisuihin tutustuttuaan sekä niitä testattuaan alkoi Villejen mieli muuttua: Nämä tosiaan ovat todella laadukkaita, käytännöllisiä eikä edes kovin kalliita laitteita! Useita eri vaihtoehtoja kartoitettuamme olemme löytäneet mielestämme maailman parhaan ratkaisun työn keventämiseen.

Näin syntyi Exofinland. Kauttamme saa maailmalla mainetta niittäneet exoskeletonit, vain parasta kuhunkin käyttötarkoitukseen. Lisäksi kartoitamme ja opastamme, mikä laite teille soveltuu ja kuinka työergonomiaan, elämänlaatuun ja tuottavuuteen liittyvät hyödyt saavutetaan. Tutustu meidän eksoskelton valikoimaan.

Eksoskeleton helpottaa työtä ja parantaa työergonomiaa
Työtä keventäviä ratkaisuja

Meidän missio

Exofinland Oy on fyysistä työtä keventävien ja tehostavien exoskeletonien jälleenmyyjä ja asiantuntija Suomessa.

Jätä yhteystietosi ja asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä

Ota yhteyttä
Exofinland Oy
Jyväskylä, Finland
Puhelin: +358 44 970 5130
Sähköposti: info@exofinland.fi