Laevo FLEX

Uusi, kolmannen sukupolven exoskelton Laevo FLEX on nyt saatavilla Suomessa! FLEX on kehitetty käyttäjiltä kerättyjen kokemusten sekä alan uusimpien tutkimustulosten pohjalta.

Uusi Laevo exoskeleton on paras tapa ehkäistä selkäkipuja tilanteissa, joissa joudut liikkumaan ja selkäsi tarvitsee tukea. Laevo FLEX vähentää 3x tehokkaammin selkävammoja.

Joustavuus ja käyttömukavuus: FLEX on mukava käyttää ja modulaarisen rakenteensa avulla se on suunniteltu sopimaan kaikille vartalotyypeille. Käyttömukavuutensa ansiosta FLEX antaa sinulle tukea koko päivän. Laitteen pukeminen ja riisuminen on helppoa ja nopeaa.

Tehokas ja säädettävä avustus: Uusien, tehokkaampien Smart Joint- nivelten ansiosta FLEX tarjoaa jopa 3x enemmän tukea selälle. Vaihtamalla kaasujouset, avustava voima voidaan säätää juuri sinulle sopivaksi. Exoskeletonin avustavalla voimalla on tutkitusti suora yhteys selkäsairauksien vähentymiseen!

Mahdollistaa dynaamiset työasennot: Laevo FLEX mahdollistaa dynaamisemman työskentelyn sekä epäsymmetrisemmät ja haastavammat nostoasennot, kuten nostamisen levästä syväkyykkyasennosta. FLEX päällä voit kävellä kilometrejä päivässä ilman tarvetta kytkeä exo pois päältä.

Laevo Flex exoskeleton

Miksi käytän Laevo FLEX:iä?

Vähentää selkään kohdistuvaa rasitusta
Avustaa nostoissa
Kannattelee ylävartaloa kumartuessa eteenpäin
Kevyt ja helppokäyttöinen
Sopii kaikille vartalotyypeille
Helppo pukea ja riisua
Ei vaadi sähköä toimiakseen
Aina valmis työskentelyyn

Miksi hankin Laevo FLEX:in?

Pieni huollon ja ylläpidon tarve
Yksinkertainen rakenne
Helppokäyttöinen käyttäjän näkökulmasta
Vähentää työn kuormittavuutta
Parantaa työturvallisuutta ja työergonomiaa
Vähentää sairauspoissaoloja
Pitää työntekijät työkykyisinä
Lyhyt takaisinmaksuaika poissaolojen vähentyessä
Vetovoimatekijä työntekijöitä rekrytoitaessa

Laevo FLEX – Pikafaktoja

Kehitetty yhteistyössä käyttäjien ja tutkijoiden kanssa
Joustava ja mukava – Sopiva kaikille vartalotyypeille
Tehokas avustus – Säädettävät kaasujouset
Mahdollistaa dynaamisen työskentelyn
Pölyä, likaa ja vettä hylkivä rakenne
PPE (Personal Protective Equipment) sertifioitu

Lue lisää valmistajan sivuilta.

Laevo FLEX on nimensä mukaisesti joustava exoskeleton, joka vie voimaa tuottavien exoskeletonien käyttömukavuuden uudelle tasolle. Tämä exo on mukava käyttää ja modulaarisen rakenteensa ansiosta se voidaan personoida juuri sinun tarpeillesi sopivaksi. Parannellun IP- luokituksen ansiosta FLEX soveltuu ergonomian parantamiseen jokaisessa työympäristössä. Laevo FLEX siirtää työperäiset selkäkivut historiaan! – exofinland.fi